Perfect Serve "Garden Gin"

Uw Garden Gin heeft uiteraard zijn eigen perfecte garnering- dit noemen we de "Perfect Garden Serve".  Dit gebeurt best in een coppa glas met de nodige botanicals.

Standaard is een gin tonic verhouding 1 op 3 (bijv.:5 cl gin, 15 cl tonic)

Koel het glas met ijs en giet smeltwater weg. Doe  een limoenschijfje en een takje rozemarijn in het gekoelde glas. Doe opnieuw genoeg ijs in uw glas. Hoe groter uw ijsblok / bal hoe minder de verwatering zal zijn. Koel uw premium tonic Original, maar niet uw Gardengin, dit gaat ten koste van de smaak. Giet de gin met een maatbeker (jigger) in uw glas. Laat de tonic zachtjes in het glas komen. Voeg 1 jeneverbes als laatste toe. Roer een paar keer met een barlepel. Gin en tonic maken is een ritueel, maar drink met mate en geniet.

Schweppes Garden Gin

Schweppes premium Mixer


In deze formule vind je de talrijke en onnavolgbare bubbels van Schweppes Premium Mixer terug. De toets van limoen gaat wonderlijk samen met de smaak van jeneverbes, de basis van gin. De ideale mengeling voor verschillende premium alcoholische dranken. Dankzij de subtiele en discrete smaak komen de aroma‚Äôs van de garden Gin  optimaal tot hun recht.